gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Haspengouw, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Haspengouw: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Haspengouw? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Haspengouw. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Haspengouw geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning in Haspengouw is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Haspengouw een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Haspengouw helpen je graag.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen in Haspengouw telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst in Haspengouw.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw woonst in Haspengouw krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Haspengouw : rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Haspengouw. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Haspengouw. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt