gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in de Leiestreek, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in de Leiestreek: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in de Leiestreek? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in de Leiestreek. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van de Leiestreek helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis in de Leiestreek is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij de Leiestreek een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van de Leiestreek helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit afleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst in de Leiestreek heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis in de Leiestreek een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in de Leiestreek telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van de Leiestreek : rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij de Leiestreek. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in de Leiestreek. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt