gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Machelen (Zulte), da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Machelen (Zulte): functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Machelen (Zulte)? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Machelen (Zulte). Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Machelen (Zulte) helpen onze vakkenners je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Machelse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw Machelse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Machelse woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Machelen (Zulte) een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakkenners in de buurt van Machelen (Zulte) helpen je graag.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Machelen (Zulte): expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Machelen (Zulte). Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Machelen (Zulte) écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt