gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in de Mijnstreek? Da’s kwaliteit voor elk budget

Diaz rolgordijnen in de Mijnstreek: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in de Mijnstreek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woning in de Mijnstreek vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van de Mijnstreek geven je maar al te graag keuze-advies!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst in de Mijnstreek is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij de Mijnstreek terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? De specialisten van Diaz in de buurt van de Mijnstreek helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst in de Mijnstreek.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen in de Mijnstreek telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. roze rolgordijnen bureau

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw woning in de Mijnstreek krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van de Mijnstreek : rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij de Mijnstreek. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in de Mijnstreek het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt