gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is s-Gravenvoeren? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in s-Gravenvoeren: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in s-Gravenvoeren? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in s-Gravenvoeren. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van s-Gravenvoeren geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je s-Gravenvoerense woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo dient elk rolgordijn in jouw s-Gravenvoerense huis z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je s-Gravenvoerense woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij s-Gravenvoeren terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van s-Gravenvoeren helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van s-Gravenvoeren: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij s-Gravenvoeren. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in s-Gravenvoeren écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt