gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Gillis, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Sint-Gillis: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Sint-Gillis? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Gillis zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Sint-Gillis handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, snel én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Sint-Gillisse huis krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Gillisse woning is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Gillis een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Sint-Gillis weten wat je nodig hebt.
roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem samengesteld

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Gillisse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Gillis: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Gillis. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Sint-Gillis. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt