gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Jans-Molenbeek? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Sint-Jans-Molenbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Sint-Jans-Molenbeek? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Sint-Jans-Molenbeek. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Jans-Molenbeek geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Jans-Molenbeekse woonst is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Jans-Molenbeek een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? De Diaz-experten in de buurt van Sint-Jans-Molenbeek weten wat je nodig hebt.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat concreet betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Jans-Molenbeekse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Jans-Molenbeekse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Jans-Molenbeek: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Jans-Molenbeek. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Sint-Jans-Molenbeek het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt