gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Tongerlo (Westerlo), da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Tongerlo (Westerlo): gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Tongerlo (Westerlo)? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Tongerlo (Westerlo). Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Tongerlo (Westerlo) geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Tongerlose woonst. verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Tongerlose woonst is anders ingedeeld. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Tongerlo (Westerlo) terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De experten in de buurt van Tongerlo (Westerlo) helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Tongerlose huis z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Tongerlo (Westerlo): rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Tongerlo (Westerlo). Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Tongerlo (Westerlo). Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt