gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in de Vlaamse Ardennen? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Vlaamse Ardennen: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in de Vlaamse Ardennen? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in de Vlaamse Ardennen. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van de Vlaamse Ardennen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je woonst in de Vlaamse Ardennen heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij de Vlaamse Ardennen een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van de Vlaamse Ardennen helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw woonst in de Vlaamse Ardennen krijgt zo z’n eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst in de Vlaamse Ardennen jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in de Vlaamse Ardennen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van de Vlaamse Ardennen : expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij de Vlaamse Ardennen. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in de Vlaamse Ardennen. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt